Котли, тепла підлога Новини Опитування щодо технічних параметрів газових опалювальних котлів

Опитування щодо технічних параметрів газових опалювальних котлів

23.08.2016 | Опитування щодо технічних параметрів газових опалювальних котлів

Опитування щодо технічних параметрів газових опалювальних котлів

        НАК «Нафтогаз України» запрошує виробників та постачальників газових котлів взяти участь у опитуванні.

        НАК «Нафтогаз України» запрошує вітчизняних виробників та офіційних представників закордонних виробників побутових газових опалювальних котлів тепловою потужністю до 30 кВт включно взяти участь в опитуванні щодо технічних параметрів обладнання.

        Опитувальник та інструкцію з його заповнення можна завантажити за посиланням. Нафтогаз збирає інформацію про газові настінні опалювальні котли у рамках підготовки проекту заміни систем опалення для соціально вразливих споживачів. Дані, отримані від виробників, буде використано для формування критеріїв відбору обладнання. На сьогодні близько 75% природного газу з обсягу 11,3 млрд куб. м, який споживається населенням, використовується для обігріву домівок. Значна частина цього газу втрачається через низьку ефективність наявних побутових котлів. За оцінками Нафтогазу, заміни потребують більше 3 млн. неефективних побутових газових котлів та печей, що дозволить скоротити щорічне споживання газу на 2,3 млрд куб. м.

        Заповнений опитувальник до 09.09.16 року приймається в паперовому вигляді на адресу компанії (01601, Київ, вул. Богдана Хмельницького 6) та в електронному вигляді – на електронну пошту: eef@naftogaz.com, в темі електронного листа обов’язково зазначити «Опитувальник від (назва виробника)». З запитаннями щодо заповнення опитувальника можна звертатися до контактної особи компанії – Андрія Комендо, (044) 586 36 17.

         Джерело:http://www.naftogaz.com/